26dinsdag
VandaagNu gesloten
Sluitingsdag

Tijdens de schoolvakantie zijn wij steeds open van 10u tot 19u
( Meenemen van eigen picknick niet toegestaan )

Menu
Menu

Binnenspeeltuin

  • talrijke glijbanen
  • de grootste indoor rodelbaan
  • aparte peuterzone met opzichter
  • originele verjaardagsfeestjes

Tarzan en jane is DE ULTIEME BELEVING VOOR ELK KIND WAARIN ACTIEF SPELEN CENTRAAL STAAT

Indoor minigolf

Met meer dan 4000m² speelplezier, verdeeld over 4 verdiepingen, is Tarzan & Jane de grootste binnenspeeltuin van Limburg en omstreken. Onze binnenspeeltuin is een totaal belevenis voor elk kind van 2 t.e.m. 12 jaar. Bij Tarzan & Jane staat actief spelen voorop, onze lijst met attracties is daarom bijna eindeloos!

  • Elk kind van 2 t.e.m. 12 jaar heeft recht op één partijtje glow in the dark minigolf onder toezicht van een betalende volwassene.
  • Dit minigolf parcours is uniek en een echte beleving voor het hele gezin.

Indoorspeeltuin met hoogste glijbanen en rodelbaan in de Benelux

De glijbanen van onze indoorspeeltuin zijn uniek. Ze reiken niet alleen tot een hoogte van 9 meter, maar zijn ook een totaalbeleving.

De eerste meters doe je zelfs in het donker met aangepaste verlichting!
Maar dat is nog lang niet alles, onze indoorspeeltuin heeft
de grootste snowglider en rodelbaan van de Benelux!

Daarnaast zijn er nog tal van attracties zoals klimvulkanen, laser shooting, springkastelen, trampolines, klimmuren en hindernissen parcours.

Binnenspeeltuin peuters

Onze binnenspeeltuin is voorzien van een aparte peuterspeeltuin van meer dan 400m². Hier kunnen de allerkleinsten afgeschermd en zorgeloos spelen binnen het zicht van hun ouders. Daarnaast is er ook een opzichter die een oogje in het zeil houdt. 

Wat maakt deze binnenspeeltuin voor peuters zo uniek? 
Alle grote attracties van de binnenspeeltuin zijn hier in het klein nagebouwd. Een mini rodelbaan, mini glijbanen, een klimvulkaan en hindernissenparcours. 

Als klap op de vuurpijl is er in het ballenbad een vulkaan die balletjes spuwt op periodieke momenten. Ontdek hier alle attracties van de peuterzone.

Uiteraard is er voor de ouders ook catering vlakbij de peuterzone, zodat ook zij hun kleinsten nooit uit het oog te hoeven verliezen.

Ontdek al onze attracties nu!