Buitenspeeltuin

Unieke speeltuin in Limburg

De buitenspeeltuin van Tarzan & Jane is omgeven door groen en volledig omheind, zodat u als ouders altijd gerust bent. Naast leuke schommels, glijbanen, hindernissenparcours en tal van andere attracties, zijn er ook activiteiten voor de jongeren en volwassenen. Zij kunnen buiten bijvoorbeeld een partijtje voetbalgolf of adventure-minigolf spelen. 

Open van 1/05 t.e.m. 30/09
met gratis toegang voor iedereen

Periode 1/10 t.e.m. 30/04
bij mooi weer exclusieve toegang voor de mensen die onze binnenspeeltuin bezoeken

Buitenspeeltuin Peuters

Voor de peuters is er ook een aparte speeltuin voorzien. Ze kunnen zich volledig uitleven in de voorste zone in het zand. Daarnaast zijn er ook glijbanen, hindernissenparcours en schommels op maat van de kleinsten. Dit alles op een boogscheut van het gezellige terras vanwaar mama en papa vergezeld van een drankje alles goed in het oog kunnen houden.

 

  • Ook de allergrootsten worden niet vergeten bij Tarzan & Jane.
  • Geniet zorgeloos in onze stijlvolle brasserie terwijl uw kinderen zich gratis amuseren in onze binnen of buitenspeeltuin *.

* Indien u en uw kinderen kiezen voor een hoofdgerecht (niet geldig voor snacks en kleine gerechten) mogen uw kinderen gratis spelen in onze binnenspeeltuin. Voorwaarden in de Bistrobar.

Ontdek al onze attracties nu!