Openingsuren: Wij zijn nu Open
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
13:00 - 20:00 uur
Donderdag:
13:00 - 20:00 uur
Vrijdag:
13:00 - 20:00 uur
Zaterdag:
13:00 - 20:00 uur
Zondag:
13:00 - 20:00 uur
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
13:00 - 20:00 uur
Donderdag:
13:00 - 20:00 uur
Vrijdag:
13:00 - 20:00 uur
Zaterdag:
13:00 - 20:00 uur
Zondag:
13:00 - 20:00 uur

Schrijf je kids in voor de Loco Kids Disco

De start van het nieuwe schooljaar extra feestelijk inzetten? Dat kan op zondag 6 september tijdens de allereerste editie van de Loco Kids Disco bij Tarzan & Jane! Maak je mini-me’s klaar voor een kwartier zing- en dansplezier op de grootste hits voor kids. En wie weet zitten er ook wel enkele leuke meezingers voor mama en papa tussen ... DJ Starhead, zangeres Jessi Perez en hun 2 danseressen maken er één groot feest van voor alle leeftijden. Na al het dansplezier is er ook tijd voor een foto- en signeermoment met deze bende voor wie wil. 

Leuk om te weten: tijdens dit exclusieve mini-optreden wordt ook een videoclip gemaakt! Schrijf je je kinderen in voor dit evenement, dan kan je hen nadien ook zien schitteren op de promobeelden van Loco Kids Disco bij Tarzan & Jane. 

Toegang tot de Loco Kids Disco is inbegrepen in je inkomticket voor de binnenspeeltuin van Tarzan & Jane, als je deze op voorhand via het formulier hieronder aankoopt. Voor en na de disco kunnen de kids met hun ticket dus gewoon verder spelen in de binnenspeeltuin, want het ticket is de hele dag geldig. 

Deze tickets met gratis disco zijn beperkt tot max. 50 kinderen zodat alles coronaproof kan verlopen en inschrijven is verplicht.

Wanneer? Zondag 6 september om 14 uur                                                                                        

Waar? Een aparte zaal boven de binnenspeeltuin van Tarzan & Jane 

Koop hieronder je inkomticket met gratis Loco Kids Disco!

Zondag 6 September - 14.00
Totaal
€ 0
Betaal in het volgende scherm om je aankoop te voltooien.
Vergeet je bevestigingsmail niet mee te nemen op de dag van reservatie om toegang te krijgen tot de Loco Kids Disco!
** Gratis op vertoon van Kids-ID of ander bewijs van leeftijd.
Sluiten
Heropening terras: 8 mei

Dag speelkameraad! Momenteel is de Tarzan & Jane binnenspeeltuin nog gesloten. Je kan wél terecht in onze Smaakhoeve voor heerlijk vers ijs, de gratis buitenspeeltuin én onze avontuurlijke minigolf en voetgolf. Vanaf 8 mei mogen we jullie ook weer een plaatsje geven op het terras en bedienen met een heerlijk drankje of maaltijd.

Openingsuren: woensdag tot zondag, telkens van 13 - 20 uur. 
Let op: op donderdag en vrijdagmiddag (tot 15 uur) is onze keuken gesloten. Je kan dan wel nog ijsjes en drankjes verkrijgen aan de ijsjestoog en gebruik maken van de buitenactiviteiten. 

De binnenactiviteiten blijven voorlopig nog even gesloten.