- De speeltuin is toegankelijk volgens de geldige tarieven.

 

- Kinderen met een handicap (met mindervalidekaart) mogen binnen aan 50%.

 

- Bij het verlaten van de speeltuin eindigt de speelbeurt. Opnieuw binnenkomen betekent opnieuw toegang betalen.

 

- Wij bieden u een verzorgde en goed onderhouden speeltuin. Er staan voldoende vuilbakken. Wij vragen aan iedereen de medewerking om de speeltuin proper te houden.

 

- Het meebrengen en consumeren van eigen drank en eten is verboden, zowel in de binnenspeeltuin als in de buitenspeeltuin. Indien u toch eigen drank of eten meebrengt, wordt dit tijdelijk in beslag genomen. Bij het naar huis gaan krijgt u deze terug.

 

- Om veiligheidsredenen kunnen wij vragen uw tas te openen en te controleren. Indien u deze controle weigert kan de tas geweigerd worden. 

 

- In de speeltuin is een aparte ruimte afgebakend voor de allerkleinsten als peutertuin. 
Gelieve per speelzone de leeftijdsvoorschriften te respecteren.
De andere speeltoestellen staan ter beschikking van de grotere kinderen.
Alle speeltoestellen voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen.

 

 

- De indoor blacklight minigolf, outdoor adventure minigolf en de voetgolf zijn betalende activiteiten. Iedereen die het golfparcours betreedt, dient te betalen. Bij kinderen jonger dan 12 jaar is steeds 1 betalende volwassene vereist per groepje spelende kinderen. Dit is verplicht om zo de veiligheid met de golfstick voor iedereen te garanderen. 

 

- Wie binnen speelt is verplicht zijn inkombandje te dragen. Wie niet betaald heeft voor de binnenspeeltuin en er toch in speelt zal verplicht worden onmiddellijk toegang te betalen.

 

-  Speeltoestellen moeten volgens de instructiekaarten (eenvoudig opgesteld voor kinderen) gebruikt worden. Tarzan & Jane is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

 

- Bij verjaardagsfeestjes worden geen kaarsjes/vuurwerk/confetti/piñata’s e.d. toegelaten.

 

- Roken is ten strengste verboden in het hele gebouw van Tarzan en Jane. Er zijn buiten 2 rookzones voorzien.

 

- Wij rekenen 50 euro aan (per inbreuk) voor het opzettelijk toebrengen van schade aan onze toestellen en/of gebouwen.

 

- Kinderen mogen nooit alleen achtergelaten worden. Ze moeten steeds onder begeleiding en toezicht zijn van een meerderjarige volwassene (familielid of kennis).

 

- De parking staat gratis ter beschikking. Gelieve op de parking te letten op de veiligheid van de Tarzan & Jane bezoekertjes. Respecteer een normale afstand tussen de auto’s. Gelieve nooit voor de oprit van onze buren te parkeren.

 

- Huisdieren zijn niet toegelaten.