Met deze tips maak je je bezoek aan Tarzan&Jane nóg aangenamer.

Samen spelen met je kiddo

Is je kind onzeker bij het eerste bezoek? Bij Tarzan&Jane nodigen we ouders uit om mee de speeltoestellen te verkennen, om zo je kind gerust te stellen. En wie weet, beleef je wel opnieuw de tijd van je leven?

Kleurzones

Onze speeltuin is ingedeeld in kleurzones. Laat je kind duidelijk weten in welke kleurzone je tafel zich bevindt, dan vindt hij of zij je gemakkelijk weer terug.

Armbandjes

Elk kind krijgt bij de inkom een armbandje. Vul hierop je naam en gsm-nummer in. Zo kunnen wij je steeds afroepen of bellen indien nodig.

Eten

Bestel tijdig je eten. Bij grote drukte kunnen de wachttijden oplopen. Onze selfservice neemt ook geen bestellingen meer aan na 18u. Informatie over allergenen in ons menu vind je terug op een lijst aan de ingang van de selfservice.

Infobalie

Heb je een vraag of probleem? Er is altijd een medewerker te vinden aan de infobalie (aan de inkom) om je verder te helpen.

EHBO

Kleine ongelukjes kunnen nu eenmaal gebeuren bij het spelen. Wij hebben steeds een EHBO-medewerker paraat om eventuele ongemakjes weer te verhelpen.